ÅbergLevin

ÅbergLevin

Vintersöndag

HemmaSkapad av Roland Åberg sön, februari 15, 2009 20:44:34

Söndag 15 februari

Vilket underbart vinterväder. Korvgrillning ute vid Linnesjön tillsammans med Roger o Kicki, Jörgen o Åsa, Rigmor o Lasse. Gick en tur över sjön och tittade på nybygget av Tofthaga skolan. Det är bara att grattulera de elever som får förmånen att gå i den skolan, vilket fantastiskt läge.

Senare på eftermiddagen gick Monika o jag vår vanliga söndagspromenad, tog några kort.

En lite annorlunda istapp

Nu ska jag mysa framför tv:n

  • Kommentarer(2)//www.aberglevin.se/#post3

Storbands konsert

HemmaSkapad av Roland Åberg sön, februari 15, 2009 19:56:22

Lördag 14 februari.

Vi har konsert på Harrys pub/restaurang i Jönköping, jättekul. Det är alltid lite stressigt med repen innan en konsert och denna gången var det många av våra ordinarie medlemmar som hade förhinder. Var lite orolig ett tag att jag skulle bli själv i trombonesektionen, men tre säkra grabbar från Jönköpings Storband kom till undsättning. Trombonesidan har nog aldrig låtit så bra, stort tack.

Fredrik Davidsson är storslagen på trumpet och som tillfällig kapellmästare gör han så att hela bandet skärper sig och låter bättre än nånsin.

  • Kommentarer(0)//www.aberglevin.se/#post2

Snöslask

HemmaSkapad av Roland Åberg sön, februari 08, 2009 19:04:10

Ja, nu ser det inte så slaskigt ut på bilden. Den är tagen från vårt köksfönster förra söndagen, kul att få besök av hacke hackspett. I Skillingaryd kom det ca 10 cm snö under natten, tung blötsnö, jobbig att skotta. Det känns i ryggen. Gick vår vanliga vandringsrunda, skönt. Börjar längta så smått till vår Singapore o Borneoresa den 27 mars. Tiden går fort.

  • Kommentarer(1)//www.aberglevin.se/#post1

Onsdag 5 nov -07

HemmaSkapad av Roland Åberg ons, november 05, 2008 22:08:58
Det här är nytt för mig, så jag får väl testa mig fram lite. Varför reseblogg, ja varför inte. Hela livet är ju en enda resa och hur va det nu igen "Målet är inget Vägen är allt".

  • Kommentarer(0)//www.aberglevin.se/#post0